wmaraci reklam
lidertakipci

2010’da $100’lık Bitcoin Yatırımı Yapsaydınız, 72 Milyon Dolarınız Olabilirdi!

İnternet yatırımı dendiğinde kafanızın üzerinde oluşan baloncukta sadece AdSense gelirli internet sitelerini mi görüyorsunuz? Keşke zamanında bu balonda birazcık da Bitcoin görseymişiz. Acı ama gerçek, bundan 7 sene önce yalnızca 100 dolar değerinde Bitcoin yatırımı yapmış olsaydınız, yatırımınızın şu anki değeri yaklaşık olarak 72 milyon dolar olacaktı.

Son yılların yükselen trendi ve geleceğin dijital para birimi olarak kabul gören Bitcoin, ilk yatırımcılarına köşeyi döndürmeyi başardı. 2010 Yılında 0.003 dolar olan Bitcoin kuru üzerinden yalnızca 100 dolarlık bitcoin satın almış olsaydınız, yatırımınızın ortasından köprü (!) geçecek arsa kadar değerlenecek ve 72.9 milyon dolara ulaşacaktı.

CNBC’nin haberinde verdiği detaylara göre; 2009 yılında keşfedilen ve geleceğin para birimi olarak kabul edilen Bitcoin, geçtiğimiz Pazartesi günü 2.185.89 dolar seviyesinden giriş yaparak değer kazandı. Geçtiğimiz hafta 2.000 dolar üzerinden işlem gören Bitcoin, bu haftanın açılışıyla yeni bir rekora daha imza atmış oldu.

Bitcoin’in piyasada şaha kalkmasının ve hızlı yükselişin ardında bir parça WannaCry virüsünün de parmağının varolduğunu unutmamak gerekiyor. Diğer tüm yatırım araçlarına devlet el koyabilecekken Bitcoin’in güvenli ve takip edilemiyor olmasının da Bitcoin’in bu denli kabul görmesinde payının olduğu kesin. 

Artık Bitcoin’i alan Üsküdar’ı geçti ama Bitcoin’in piyasa üzerindeki değeri, internet yatırımlarının çeşitliliği ve küçük yatırımların nasıl birer deve dönüşebileceği hakkında güzel bir fikir veriyor.

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al