wmaraci reklam

Windows 95 Tarzında Tasarım Yaptıran Site: Make WordArt

Eğer 90’larda bir bilgisayar kullanıcısı olduysanız, Microsoft Windows 95 ile birlikte tanıma fırsatı bulduğumuz WordArt programını hatırlamıyor olmanızın imkanı yok. Make WordArt ise şimdi bizleri tekrardan o nostalji dolu günlere geri götürecek!

O zamanların ergeni olarak ve internet bağlantısına tümüyle uzak olduğumuzu düşünürsek, yazılımlar bir bilgisayar kullanıcısının her şeyiydi. Windows 95 kullanıp, WordArt’da kendi ismini yazıp efekt vermeyeneyse kız bile vermiyorlardı

Tabii, şimdi devir değişti. Artık Photoshop’lar filanlarla gerçekten insanın baktıkça içi açılan çalışmalar çıkartabiliyoruz. Yine de kullandığımız grafik editörü ne kadar harika olursa olsun bizim için WordArt’ın yeri bir başka ve asla değişemez.

Mike McMillian tarafından tekrardan bir internet sitesi formunda hazırlanan Make WordArt sitesi sizi bir anda bilgisayarınızın başından alıp, 90’lı yılların tam merkezine yerleştirecek. Hatta iddia ediyoruz, bu site açıldığı gibi içinizden geçen ilk şey şuursuzca kendi isminizi ekrana yazdırmak olacak.

Tümüyle Windows 95 tarzında hazırlanan bu internet sitesinden eski bir bilgisayar kullanıcısı olarak etkilenmemenin imkanı yok. Şahsen benim favorim şu sarı turuncu olan efektti. Sizin favori efektiniz neydi söyleyin bakalım :D ?

Bu içeriğe tepkini gösterebilirsin! 👍

Bu içerik hakkında daha önce tepki gösterilmemiş. İlk tekpi göstererek yazarlarımıza geri bildirim verebilirsin.

Yorumunuz

    Son Yorumlar

    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al