Merhabalar;
Kursumuzda Pasif veya ek gelir kazanmak isteyenlere yönelik sıfırdan projeler üreteceğiz. Çok farklı bir kurs olacak.
Promosyan linki
https://www.udemy.com/course/analiz-...0FD9F07DD5C562
Kurs içeriği olarak hazırladığımız örnek projelerden bazıları şu şekildedir;

  • Elon Musk ile tanışma projesi
  • Özel okullara yönelik platform sahibi olma projesi
  • Ülke geneli özel ve resmi kurumlara danışmanlık veren platforma sahibi olma projesi

Belki de içinizden bazıları hemen bu derslerde anlatılan projeyi hayata geçirmeye çalışacak.
Belki de içinizden bazılarınızın zihninde çok farklı benzer projeler oluşacak.
Profesyonel olarak sanki kendi işimizi kuruyormuşçasına sıfırdan adım adım projemizi sebep ve sonuçları ile yazacağız. öncelikle fikir bulacağız. daha sonra bu fikri nasıl ve ne şekilde geliştireceğimizi güçlü Ar-ge ve Analiz yöntemleri ile uygulayacağız. Projemizi kime nasıl pazarlayacağımızı oluşturacağız. Bildiğiniz başlı başına bir iş oluşturacağız. Sanki şirket kurmuşuz ve bu şirketi nasıl büyütüp geliştirmemiz lazım diye araştırma içerisindeyiz gibi projemizi dersimizi çekeceğiz.
Ders boyunca baştan sona hiçbir şey gizlemeden beraberce projemizi geliştireceğiz.
Bu şekilde bankalar, büyük holding şirketleri ve uluslar arası firmaların nasıl projeler ürettiğine yakinen tanıklık edeceğiz. Bizlerde sizinle ders boyunca ekranda word dosyasına yazarak projemizi yazacağız ve sunum haline getireceğiz.
Bu kursu izleyenlerde ciddi anlamda proje farkındalık ve analiz yeteneğinin oluşmasını hedeflemekteyiz. Kurs boyunca yapacağımız projeler hayali değil gerçek hayatta yapılabilir ve uygulanabilir faaliyetlerden oluşacak. Belki de içinizden bazıları iş hayatını tamamen analiz yeteneği ile gelir elde etmeye ayıracaktır.
O zaman sizi de kursa heyecanla bekliyor bir an önce kursa başlamanızı arzuluyorum. Çünkü kursta geçen projelerin tamamı gerçek hayatta uygulanabilir yapıda olacaktır.
Promosyan linki ile kayıt olun
https://www.udemy.com/course/analiz-...0FD9F07DD5C562