104152-65c53e0abfc67.jpeg

Merhabalar arkadaşlar bugün itibari ile Netinternet ev internetine geçmiş bulunmaktayım forumda Netinterneti bilmeyen yoktur herhalde kendileri veri merkezi sahipleridir geçen yıl içinde Türk ******* alt yapısı üzerinden ev interneti hizmeti vermeye başladılar.

Geçiş hakkında bilgi vermek gerekirse gece başvuru yaptım sabahleyin aktif oldu her şey e-devlet üzerinden online bir şekilde yapılıyor herhangi bir evrak gerekmeden sadece yapmanız gereken kimliğiniz fotoğrafını önlü arkalı çekip sisteme yükleme yapmanız gerekiyor ardından başvuru işlemleri yapılıyor.

 

Referans Sistemi

Referans olun, indirim kazanın ve kazandırın! ₺100 indirim kazanın!
Size özel davetiye kodu ile bizlere abone olan tanıdıklarınız ve size ayrı, ayrı olacak şekilde ₺100 indirim eklenir!

Netinternet Online Abonelik

E-Devlet kullanıyorsanız, e-Kayıt sistemine Mobil İmza, Elektronik İmza, T.C. Kimlik Kartı, İnternet Bankacılığı gibi yöntemlerden biriyle giriş yaparak abonelik sözleşmenizi onaylayabilir, yerinizden kalkmadan abonelik işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Muğla/Fethiye Hız Testi

104152-65c53e7130a24.jpeg

Bir yıl sabit fiyat garantisi ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorum?

Firma olarak sunmuş olduğumuz bir yıllık sabit fiyat garantisi, yeni müşterilerimize yönelik özel bir hizmetimizdir ve yalnızca kampanya indirimleri hariç, belirlenmiş aylık internet bağlantı ücretini kapsamaktadır. Bu garantinin içeriği, modem ücretleri, devir ücretleri ve benzeri aylık internet ücreti dışındaki aylık veya tek seferlik diğer tüm ücretleri kapsamamaktadır. Eğer halihazırda bir kampanyadan faydalanıyorsanız ve söz konusu kampanya bir yıl öncesinden sona erdiyse, kampanyadan kaynaklanan indirimler otomatik olarak sona erecek ve normal fiyatlandırmaya geçilecektir. Web sitemizde yer alan liste fiyatları, sunulan fiyat garantisi kapsamında geçerli olan fiyatlandırmaları içermektedir.

Veri Merkezi Müşterilerine Özel Kampanya

Sizlere özel, internet deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak harika bir kampanya ile karşınızdayız! Hızlı, güvenilir ve kesintisiz internetin keyfini çıkarmanız için tasarladığımız bu kampanya ile online dünyaya gezinmenin keyfine varacaksınız.
Netinternet müşterilerine özel olarak kullanacağınız internet paketinde sabit 50 TL İndirim sunuyoruz. Size özel indirim kupon kodunuzu Netinternet müşteri panelinizden alabilirsiniz.

 

104152-65c53f0fbc3a0.jpeg

Sonuç olarak arkadaşlar ben Netspeed den geçiş yaptım hiçbir sorunum yoktu ama fiyatlar aşırı artınca buraya geldim sizler içinde Telegram grubu açtım oraya da beklerim sohbet yardımlaşma kod desteği de yapabilirsiniz yeni gelecek olan arkadaşlar için geçmek isteyenlere tavsiye ederim.

Referans Kodu:
elf45heas

Netinternet Kullanıcıları Grubu Telegram:
https://t.me/netinternetfiber

Web site tanıtım yazımız bağlantıda.

Netinternet Web Sitesi
https://www.netinternet.com.tr