Apple’ın Spring Loaded etkinliğinden sonra her zamanki gibi, özelliklerin çoğu hala belirsiz. Katlanabilir bir iPhone görecek miyiz? Daha hızlımı yoksa? İPhone 13 hakkında birçok söylenti dolaşıyor, bu yüzden daha büyük duyum ve daha güvenilir olanlara odaklanıyoruz.

Şimdilik dört model bekliyoruz: iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max. İşlemci ve pil gibi şeylere beklenen artımlı yükseltmelerin yanı sıra, yaklaşan iPhone ailesinden bekleyebileceğiniz şeyler.

iPhone 13 muhtemelen katlanabilir olmayacak
İPhone 12 serisi dikkate değer bir makyajla yeni bir dizayn gördü daha kalın ve pili daha büyük olan, bu yüzden iPhone 13s için büyük bir parlama olası değil, ancak dikkat edilmesi gereken bazı heyecan verici şeyler olacak. Ancak, bu yıl katlanabilir bir iPhone bunlardan biri değil. Bunun yerine, iPhone 5’in düz kenarları ve aynı dört boyutuyla benzer bir “slabular” tasarım olacağını bekliyoruz.


120Hz ekran muhtemel
Dikkat çekici bir şekilde değişebileceği söylenen bir özellik ekrandır. Kuo, iki iPhone 13 Pro modelinin, daha önceki söylentilerde de duyduğumuz 120Hz yenileme hızı vermek için ekranlarında LTPO teknolojisini kullanacağını tahmin ediyor. Bu, Samsung’un üst düzey Galaxy S21 serisi ve hatta Xiaomi’nin bütçe dostu Red9mi Note 10 Pro gibi Android telefonlarda zaten mevcut olan bir özelliktir. Apple yenileme hızlarını açıklamasa da, iPhone 12 varyantlarının tümü iPhone 11 ekranıyla eşleşen 60Hz ekran yenileme hızına sahiptir.

Peki Fiyatlar?
iPhone 13’te büyük olasılıkla artımlı iyi bir yükseltmeler olacak devrim niteliğinde teknik değişiklikler için nefesinizi tutmayın.Fiyatı duyduktan sonra her şey olabilir. Analistler iPhone 13 fiyatlarının 799 dolardan 1.349 ABD Doları ile başlayan iPhone 12 ile benzer bir aralıkta gelmesini bekliyor.

Kaynak: VUUPNET