Knight Online yeni server Zero 8 Aralık 'ta açılıyor.

 26.11.2022 tarihinde yapılan açıklamayla birlikte, Knight Online yeni server Zero açılacağı duyruldu. Knight Online yeni sunucular 17.11.2022 tarihinde açılmıştı. Adları Knight Online Felis , Knight Online Agartha , Knight Online Pandora olarak açılan yeni serverlarda beklenenin üzerinde bir yoğunluk oldu. Bundan ötürü Knight Online yeni server Zero açılış tarihi açıklandı.

 Knight Online yeni server Zero bir çok oyuncu tarafından kötü bir şekilde karşılansa da Knight Online yeni server block ile karşılaşan oyuncuları mutlu etti.

Knight Online Zero içerikleriyle ilgili bilgiler henüz gelmedi. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili net bilgi gelecektir.

Knight Online yeni server Zero ne zaman açılacak?

Knight Online yeni sunucu Zero 8 Aralık 2022 Türkiye saati ile 16.00'da açılacak.

Knight Online Zero GB ne kadar?

Knight Online zero gb fiyatı henüz belli olmasa da, açılan son 3 sunucuya bakılarak Knight Online Zero - 1 m  50TL üzeri olacağı düşünülüyor.

Hesabınız ile ön kayıt yaptıktan sonra Zero sunucusunu seçen oyuncularımız karakterlerini oluşturabilecek ve 8 Aralık günü yeni sunucuya giriş yapabilecekler.

Zero sunucusuna ön kayıt yapan oyuncularımız özel hediye paketinin sahibi olacak.

Sunucu seçiminde Zero sunucusunu seçen kullanıcılarımızın iki defa sunucu değiştirme hakları bulunmaktadır. Zero sunucusundan AgarthaPandora veya Felis sunucularından birine geçiş yapabilirsiniz.

Unutmayın AgarthaPandora veya Felis sunucularının herhangi birinde karakter oluşturduysanız sunucu değişimi yapamazsınız.

 

En uygun fiyatlarla Knight Online Zero GB , Knight Online GB , KO GB , KO item , KO Ring  almak için doğru yer Oyuneks.com !