Telegram : Emr7Yldrm

Herkese merhaba arkadaşlar 3-4 gün önce sürekli reklamlarda gördüğüm daha sonra merak edip üye olduğum bir siteden bahsetmek istiyorum site zaten yeni daha 3 aylık bir site. Daha doğrusu bir oyun. Oyunun amacı askerler satın alıyorsunuz ve o askerlerin belirli bir gücleri var ve sürekli olarak (mob) yani canavar keserek oyunun para birimi olan gem kazanıyorsunuz. Daha sonra o kazandığınız gemleri ister paraya çevirip hesabınıza çekersiniz. İsterseniz asker alıp gücünüzü artırıp devam edersniz. Gem kazanmanın bir başka yolu ise kesinlikle tavsiye ederim. Reklam izlemek çünük başlangıçta oyundan kazanacağınızdan çok faha fazlasınız reklam izleyerek kazanabiliyorsunuz. Ben dün gece denemek amaçlı bi para çekme talebi oluşturdum ve anında hesabıma geldi para. Daha sonra bende üstüne bir başka siteden kazandığım rubleleri ekleyip küçük bir miktar gönderdim yani kısacası yatırım yaptım. Şimdi lafı çok uzatmadan resimler ile anlattıklarımı destekleyeceğim.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1200x150.




Aşağıdaki resimde oyundaki askerin fiyatları ve mevcut güclerini ve hasarımın en büyük kısmının hangi askerlerde olduğnu kutu içerisinde belirttim.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1359x677.




Aşağıdaki resimde ise şuanki mevcut askerlerim ile günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak kazancımı gösteriyor. Bu hesaplamayı solda ki hesaplayıcıdan yapabilirsiniz. Hesaplayıca günlük yada aylık ne kadar kazanmak istiyorsanız ona göre ayarlayıp hangi askerden kaç tane almanız gerektiğini bulabilirsiniz.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1359x677.




Aşağıdaki resimde ise size şiddetle tavsiye ettiğim surf ads yani reklam izleyerek gem kazanacağınız kısmı gösteriyor. Resimde şuan 1 adet gösteriyor. Fakat ben hepsini izlediğim için 1 adet yeni gelmiş. Normalde çok fazla reklam çıkıyor. Askerlerinizi buradaki reklamları izleyerek çok rahat bir şekilde alabilirsiniz.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1357x677.




Aşağıdaki resimde ise deneme amaçlı çektiğim parayı ve yatırdığım parayı gösteriyor. Çekim işlemi saniyeler içinde gerçekleşiyor. Hesabıma para geçtiğini görünce bende üstüne para koyarak geri gönderdim aşağıdaki resimden inceleyebilirsiniz.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1357x679.




Aşağıdaki resimde ise ödeme aldığım payeer dekontunu görmektesiniz. Site aadı ve benim oyundaki kullanıcı adım gözükmekte.



This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1080x2460.




Aşağıdaki resimde ise benim de üzerinde koyarak siteye geri gönderdiğim bakiye gözükmekte. Çok fazla bir miktar bile değil diğer siteden kazandığım rubleleri bu siteye atıyorum.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1080x2460.




Aşağıdaki resimde ise ne yatırdığım paranın gem karşılığını ve ne kadar reklam izlediğimi görmektesiniz. 4 gündür üye oldum oyuna fakat sadece 2 gündür ilgileniyorum ödeme aldıktan sonra daha fazla üstüne düşmeye başladım.


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1080x2460.




Aşağıdaki resimde ise tanımadğım bir oyunucunun çektiği para miktarı gözükmekte


This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1361x681.




Kısacası olay bu kadar asker satın alıyorsunuz ve aldığnız askerler ile canavar kesip karşılığında gem alıyorsunuz aldığnız gemleri ister çekin paraya çevirin isterseniz oyuna geri yatırın tamamen size kalmış bir durum.Oyun başlangıç olarak size 100k gem veriyor isterseniz direk çekersiniz isterseniz direk asker alırsınız. Ben başlangıçta hata yaptım askeri dağınık aldım fakat keşke 15k lık askerlerden alsaydım hepsini daha fazla gücüm olabilirdi. Şuan yeni kayıt olacak birisi direk olarak 15k lık askeri alabilir. Veya reklam izleyerek gem biriktirip direk 250k lık asker ile başlayabilir tamamen size kalmış bir durum ben 250k lık askeri almak için diğer siteden kazandığım rubleleri yatırdım.Oyunun kayıt linklerini aşağıya bırakıyorum.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1200x150.




Refli: https://gemly.gg/?r=Gykmuabbeti



Refsiz: https://gemly.gg



Ruble kazanıp bu oyunda attığım siteyi ise daha önce forumda anlatmıştım çok önceden mantık çok basit onda da reklam izliyorsunuz ruble ve bitcoin kazanıyorsunuz. Ben kazandığım bitcoinleri 5000 satoshi olduğu zaman matic ağında metamask cüzdanıma çekiyorum. Rubleleri ise direk payer hesabıma atıyorum.





Refli : https://r.adbtc.top/103577


Refsiz: https://adbtc.top/

 

Multi post: https://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/157386-yatirimli-yatirimsiz-pasif-gelir-gemly-io-nasil-oynanir-uye-ol-aninda-5-rubble-cek.html