25.09.2023 MultiCp V3.1 Yayınlandı.
* Destek talepleri geldiğinde üyenin sipariş bilgisi çıkmıyordu, yani hangi üye anlaşılmayabilirdi.
+ Bu konuda destek bölümüne link eklendi, direk üye detayına gidilebiliyor artık. Üye isminin yanına Soyismi detayıda eklendi.
+ Bayi iskonto oranlarında bulunan bir takım sorunlar giderildi.
+ Yönetim panelinden sitenin renklerinde meydana gelen problem giderildi. Artık problemsiz bir şekilde sınırsız renk paletlerinden faydalanabilir, dilediğiniz rengi seçebilirsiniz.
+ Domain yönetiminden artık sınırsız bir şekilde domain ekleme, düzeltme ve silme yapabileceksiniz.
* Bir takım sistem iyileştirmeleri yapıldı ve hatalar giderildi.
--------
Bakım Modu Modülü
Üyeye Özel Bildirim Gönderme
Scripti Dosya olarak Veya link olarak müşteriye sipariş detayından iletme
Her script'e özel sınırsız sıkça sorulanlar ekleme
Her script'e özel olarak yeni modül ekleme - Örneğin bir scripte özel çoklu dil modülü eklenebilir veya tüm scriptlere ek olarak çoklu dil modülü eksra ücret ile eklenebilir
Siteye çerez uyarısı ekleme, pasif veya aktif yapılabilir
Otomotik sitemap oluşturma
Özel İndirim kuponu tanımlama, ister miktar olarak ister oran olarak tanımlanabilir
Üyeyi engelleme banlama özelliği
Özel dijital ürün ekleme ile wordpress benzeri ürünleri satabilirsiniz









 

* İlk kurulum https://www.guzel.net.tr/ ten sunucu alan kullanıcılarımıza ücretsiz olarak yapılacaktır
* MultiCp V3 yazılımımızı kredi kartı ile dilerseniz tek çekim, dilerseniz kredi kartınıza taksitle www.istsoft.com.tr web sitemiz üzerinden alabilirsiniz.
* Yazılımı satın alırken demo'da ne görüyorsanız aynı şekilde almayı kabul etmiş sayılırsınız.
* Yazılımı satın aldıktan sonra talep edilen ek özellikler tamamen sizin özel talepleriniz olacağından dolayı istsoft şirketimiz ek talepleriniz için gerekli ön çalışmayı yapıp size süre ve bütçe bilgisi iletecektir. Kabul etmek yada etmemek tamamen sizin takdirinizde olup, dilerseniz başka x bir Laravel ve Php den anlayan yazılımcı arkadaşa yaptırabilirsiniz. Lisans kesinlikle problem olmayacaktır, yaptıracağınız ek özellikler için.. Ek özellikler talep edip bunu ücretsiz olarak yapmamızı bekleyip akabinde İADE talepleri kesinlikle gerçekleşmeyecektir. Ödemeyi yaptığınız anda bu maddeyi de koşulsuz şartsız kabul etmiş sayılırsınız... Takdir edersiniz ki adı üstünde EK ÖZELLİK! Ek özellik talep edip bunu ücretsiz yapmamızı beklemeniz tamamen YANLIŞ bir bekleyiştir. Bu ek özellikleri yapmak için ekibimiz ciddi bir zaman kaybı yaşayacaktır. Bunu anlayışla karşılayacağınızı düşünüyoruz... Ek talepleriniz olduğu takdirde bize tabi ki iletebilirsiniz. Değerlendirmeye alırız. Bir sonra ki versiyon da bu ek olarak istenilen özellikler yönetimimiz tarafından değerlendirilir, uygun gördüklerimiz bir üst versiyona eklenir. Talep eden eski kullanıcılarımız bir üst versiyon fiyatının %30 unu ödeyerek kolay bir şekilde geçişlerini gerçekleştirebilirler (içerik taşıma hariç.) .
* Yazılımsal olarak çıkacak her türlü problemden 7 gün süre için İstSoft şirketimiz sorumludur ve ücretsiz olarak hataları düzelteceğimizi bilmenizi isteriz.
* Demo da görmediğiniz ek özellikler için + bir bütçe karşılığında talepte bulunabilirsiniz.
* Yazılımın satışını yapamazsınız sadece bireysel kullanım hakkını alabilirsiniz.
* Scriptin satılması yada ücretsiz dağıtılması yasaktır.
* Her hangi bir yerde xxx olarak her ne isim altında olursa olsun satışını yapan, kullanan yada şirketimiz dışında yazılımı satın alanlarda bu şartları peşinen kabul etmiş sayılır ve güncel satış fiyatımız üzerinden 10 Lisans bedeli istsoft bilişim şirketine ödemeyi peşinen kabul etmiş sayılır...
* Yazılım alan adınıza lisanslanacaktır
* Yazılım php ile kodlandığı için ekstra modül eklemeye açıktır . kodlar karmaşık değildir . Php bilen bir yazılımcı ekstra modüller çok rahat bir şekilde ekleyebilir. Eklenen lisans sistemimi kodu değiştirmenize engel olmayacaktır.
* Script yönetim paneli kullanıcı adı: admin şifre: 12345 - Yönetim panelini inceleyebilirsiniz. Siteye üyelik açabilirsiniz. Satış kanalımız istsoft.com.tr'dir. Demo site üzerinde yapılan satın alma işlemleri dikkate alınmayacaktır.
* Script kullanıcı paneli kullanıcı adı: istsoft şifre: 12345678 - Yönetim panelini inceleyebilirsiniz.