Merhabalar,



Bildiğiniz üzere pandemi olaylarını ve ardından restaurant ve cafelerin bu sebepten ötürü hizmetlerini askıya alması ve sonrasında pandemi olaylarının hafiflemesi ve bu duruma istinaden restaurant ve kafelerin tekrardan hizmete girmesinin ardından ister istemez müşteriler gittikleri işletmelerde temkinli davranmak zorunda kalıyorlar menülere ve benzeri çeşitli alanlara dokunmak istemiyorlar. Bu durumdan ötürü e-menü projelerinin ortaya çıkmasından itibaren Türkiye genelinde berkide ilk projeleri üreten firmalardan biriside biz olmuştuk. Tahmini olarak son 15 gün içinde aşırı çok yaygınlaşti ve birçok kişiye ekmek kapısı oldu. 11.06.2020 tarihinde satışa açtığımız ilk versiyonumuz olan Restaurant & Cafe yazılımının bügün 2. versiyonunu üretmiş olup sizlerin huzurunda satışımızı başlatıyoruz.

Yaklaşik 4 gündür aralıksız bu sistem üzerinde çalişmalarımızı yürütüyorduk. V1 konumuzda v2 sürümünün geleceğini belirttiğimizden ötürü birçok kişi telefon ile arayip versiyon 2 için bilgi talebinde bulundu. Gerçekten v1 için gösterdiğiniz tüm ilgi ve alaka için hepinize çok teşekkür ederiz 4 günlük bir süreçte 20 kişiye v1 yazılımımızın satışını sağladık ve bu durum bizler için çok önemliydi çünkü v1'in satışları bizleri tatmin edebilirse v2 sürümünde birçok yenilik getireceğimizi belirtmiştik ve bizim beklediğimiz sayıların gayet üzerinde bir satış rakamı yakaladık. Bu sebepten ötürü sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz. v1 sürümünü satın almış olan değerli müşterilerimiz v2 sürümünü onlara özel fiyat ile satın alabilirler. Tüm bilgileri aşağıda ekleyeceğiz...



Genel Özellikler ;

- Slider mödülü (kampanya ve benzeri işlemler için tanıtım alanı olarak kullanabilirsiniz.)
- Hakkımızda ve iletişim sayfaları
- Garson çağırma mödülü
- Hesap isteme mödülü
- Kategori // Menü mödülü ( resim seçeneği mevcuttur.)
- Sepet mödülü // çoklu ürün ekleme ve her ürüne özel açıklama ekleme olanağı
- Sipariş durumu sorgulama mödülü

ve daha birçok özellik ..



Demo Bilgileri :
E-Menü Demo (mobil bir tasarım olduğu için akıllı telefonlarınızdan kontrol etmeniz içeriği kaliteli olarak görmenizi sağlayacaktır.)
(admin panel demo için lütfen whatsapp'dan talep ediniz.)

Fiyatlandırma :
Domain Lisanslı : 250,00 ₺
Açık Kaynak Kodlu : 400,00 ₺
V1 Sürümü Satın Alan Müşteriler : 300,00 ₺

+ domain lisanslı : Sadece bir domain'de kullanabilirsiniz. Yapı tamamen açık ve geliştirilmeye müsaittir yıllık bir ödeme alınmamaktadır.

+ açık kaynak kodlu : İstediğiniz kadar domain'e kurulum yapabilirsiniz. Yapı tamamen açık ve geliştirilmeye müsaittir yıllık bir ödeme alınmamaktadır.

[COLOR=#B8312F]+v1 sürümünü satın almış olup yeni versiyonuda satın almak isteyen müşterilerimiz için açık kaynak kodlu olmak üzere 300 ₺'dir.[/COLOR]

[SIZE=3]Sipariş ve Aklınıza Takılan Sorular için Lütfen Tıklayın (whatsapp)[/SIZE]

Ek Mödüller :

Çoklu dil mödülü = 100,00 ₺ (bir hafta içerisinde tamamlanıcaktır.)
Paytr sanal pos enteğrasyonu = 100,00 ₺ (bir hafta içerisinde tamamlanıcaktır.)
Tema Giydirme Ücretimiz = 150,00 ₺

İletişim Bilgilerimiz & Hızlı Link

Ofis Telefonu : 0 850 303 6 183
Şirket Hattı : 0 544 573 6 183
Mail Adresimiz : destek@parstech.com.tr
Web Adresimiz : www.parstech.com.tr

Kolay Sipariş ve Sorunlarınız İçin Whatsapp Adresimiz

Banka Hesaplarımız
Şirket Evraklarımız

>> Restaurant & Cafe v1 sürümü

Önemli Bilgilendirme :

Restaurant & Cafe v1 sürümümüzün satışları halen daha devam etmektedir. Bu sebepten ötürü yeni bir satış konusu açmak zorunda kaldık. V1 sürümünü incelemek isteyen müşterilerimiz konu içerisine dahil ettiğimiz hızlı link alanından v1 sürümünü görebilirler.
- Tüm siparişlerde fatura kesilmesi zorunludur.
- İlgili yazılım dahilinde 12 ay boyunca teknik destek hizmetimiz sağlanılacaktır.
- İlgili yazılımın güvenlik güncellemeleri, sistem hata ve arıza güncellemeleri tüm müşterilerimize yazılımın güncellemeleri oldukça ücretsiz olarak dağıtılıcaktır. ( bu güncellemeye yeni gelecek özellikler dahil değildir.)
- Domain lisansı alan müşterilerimiz hariçi olarak başka bir domain'de kurulum yapıldığı takdirde firmamızın lisansı iptal etme hakkı vardır. Müşteri talebi üzerine lisansa ait domain güncellemesi yapılmaktadır.
- Açık kaynak kodlu paketi satın alınmış dahi olunsa parstech firmasının satış yaptığı ***, wmaraci ve benzeri platformlar'da sistemin satışlarını gerçekleştirmeniz kesinlikle yasaktır. Tüm sipariş veren müşteriler bu hususu kabul etmiş sayılmaktadır. Kendi müşterilerinize yazılımın satışlarını istediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
- Fiyatlarımıza K.D.V dahil değildir.