SİTENİZE SİHİRLİ BİR DOKUNUŞ
SEO ANALİZİ RAPORU HİZMETİ


SEO analizi, web sitenizin arama motorlarındaki görünürlüğünü ve performansını değerlendirmek için kullanılan bir araçtır. Bu raporu hazırlamak için belirli bir tecrübe birikimine sahip olmak gerekiyor. Sizler herhangi bir tecrübe birikimine sahip olmadan bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Arama motorları ile ilgili yapacağımız çalışmalar hiç bir zaman rastgele günü birlik çalışma olmamalıdır. Her zaman belirli bir planlama ve strateji dahilinde adım adım ilerleyerek mimari bir yapı oluşturulmalıdır. Bu şekilde zamanımızı daha verimli yönetebilirsek başarı oranımızı 2 katına çıkarabiliriz.

SEO Analizi raporunu bir web sitesinin röntgeni gibi düşünebilirsiniz. Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) çalışmaları yapmak isteyenler çalışmaya başlamadan önce mutlaka bu yol haritalarını çıkartarak siteleri için en net hedefleri belirlemeleri gerekir. Bununla birlikte gelişimi sürdürülmelidirler.

Bu Hizmet Kimlere Göre?


Öncelikle bu hizmet kendilerinin veya müşterilerinin sitesi için arama motorundaki konumunu öğrenmek isteyen herkes için uygundur.

✔ Web sitesi kurulumu yapılmış, verileri toplanmaya başlanmış veya başlanacak olan kişiler,
✔ Blog sitesi, haber siteleri, E-ticaret siteleri, kurumsal siteler, vb.
✔ Kendileri için veya müşterileri için toplantı sunumu,
✔ Detaylı ve profesyonel sunum hizmeti almak isteyenler için uygundur...

Bu Hizmet Kimlere Uygun Değildir?


- Bu hizmet, henüz kurulumu tamamlanmamış siteler için uygun değildir.
Örneğin, raporunda anahtar kelime analizi isteyen bir müşterinin sitesinde belirli bir seviyede anahtar kelime ve içerikler girilmiş olmalıdır.

Neden Bu Hizmeti Satın Almalısınız?


Arama motorlarından gelen veri, grafik ve performanslarınızı ölçmek SEO çalışmalarına büyük bir katkı sağlamaktadır. Bu raporu satın alarak siteniz için detaylı olarak yapılması gerekenleri ve yapılmaması gerekenleri kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu raporlar devamlı olarak yapılması gerektiği için sizleri bir zaman yükünden kurtarmış olacaktır. Hem profesyonel bir rapor sunumuna sahip olmak, hem de zaman kaybetmek istemiyorsanız tercih edilmesi gerekir.

Ben Kimim?


Son 3 yıldır çeşitli sektörlerde sitelerin arama motoru optimizasyonu çalışmalarına destek olmaktayım. Ağırlıklı olarak +5 farklı yabancı dilde ve ihracat siteleri ile çalıştım. Şuanda internet üzerinden freelancer olarak firmalara ve kişilere hizmetler vermekteyim.

Bu Rapor İle Neler Öğrenebilirsiniz?


Sizlere anahtar kelime örneği ile ilerleyerek bu detaylı raporu anlamanızı sağlayacağım.

Örneğin, Anahtar Kelime ile ilgili bir raporda bu sonuçlara ulaşabilirsiniz:

  • Arama sonuçlarında anahtar kelimelerim kaçıncı sırada? Kaç gösterim alıyorum?, kaç tıklama alıyorum?
  • Hangi anahtar kelimeler için daha fazla trafik alıyorsunuz?
  • Rakip sitemin anahtar kelimeleri neler?
  • Rakip siteler ile ortak anahtar kelimelerim hangileri?
  • Hangi anahtar kelimeler web siteniz için alakalı değil?
  • Anasayfamın ve alt sayfalarımın anahtar kelime yoğunluğu ne kadar?
  • Sitem için anahtar kelime yoğunluğu kaç olmalı?

Benim şuanda aklıma gelen bunlar ancak birçok konuda ister sizin isteğinize uygun analiz veya sitede fark edilebilecek farklı analizler oluşturabiliriz. Burada anahtar kelime sadece bir örnektedir.

Alabileceğiniz diğer rapor başlıkları:

- Organik trafik
- Backlink profili
- Teknik SEO hataları
- Site içi SEO optimizasyonu
- İçerik

Analizler Hangi Araçlar İle Yapılacak?

Google Search Console (İsteğe göre), Google Analytics (İsteğe göre), SEMrush, Moz, Ubersuggest araçları ile yapılacaktır.


Hizmeti satın almak için PM yolu ile iletişime geçebilirsiniz.