Merhabalar, başka sektöre yöneldiğim için elimdeki tüm siteleri, işleri ve bilgisayarımı sermaye için elimden çıkarıyorum aşağıya elimdeki diğer web siteleri görebileceğiniz ve bilgisayarımı da görüp satın alabileceğiniz bir link de bırakacağım.

Sadece paypal üzerinden 2023 şubat ve eylül arası 3791€ £505.33 sterlin almışım aşağıda resimlerde görebilirsiniz wise üzerinden de tam bir liste çıkarmasada 1000€ kadar havale aldım oyunculardan. Tr oyuncuların yaptıkları havaleleri de tek tek çıkarabilirim ciddi alıcı ile oturup bakmak lazım hatırladığım kadarıyla 15K TL den fazladır keza Rus oyunculardan da ödemeler alıyorum bozumları @REEGAZ; hocam yapıyordu ne kadar ruble geldi tam hatırlamıyorum takriben 10-15K TL civarı bir bozum yapmışızdır.

 

Bu son 4 ayda totalde 100 sterlin +TR oyuncular gönderim yaptı 4K civarı, kesin alıcıya 4 aylık dekontları çıkarabilirim 100Sterlin +4K tl civarı diyebiliriz şimdilik. Aşağıya tüm gelirleri ekleyemedim uzak bağlantı ile bağlandığınızda paypal ödemeleri ve wise üzerinden yapılan havale ödemeleri ciddi alıcılara gösterebilirim.

5 aydan fazladır çok az ilgi gösterebiliyorum arada bir girip oyuncuların destek biletlerine cevap veriyorum oda gecikiyor.

 

Oyuna gelecek olursak; 

 

Kendisi web browser oyunudur ogame gibi bilmeyenler google ogame yazıp sağ kısımdan oyunun ana temelini okuyabilir .10 dil destekliyor sadece fransızcada ve Portekizcede eksikler var düzenlenebilir dil dosyasından. Oyunda aktif ve otomatik 3 etkinlik var daha fazla etkinlik planlanabilir veya yapılabilir. Server sahibinin pek bir şey yapması gerekmiyor çeviri veya chatgpt ile destek biletleri Türkçeye çevrilip cevap verilebilir önemli olan biletler genellikle satın alım ile alakalı oluyor oyuncu paypal üzerinden satın alım yaptığında bonusu ile beraber oyuncuya yüklemek gerek bunu göstereceğim çok kısa bir işlem. Paypal daha önce api güncellemesi yaptı yazılımı güncellemedim ödeme geldiğinde telden görüp laptopdan kullanıcının anti maddesini ekledim geçtim dileyen apiyi güncelleyebilri şablonu hazır. Oyunu hetzer de barındırıyorum 7.55€ aylık ödemesi var harici bir gideri yok ve gayet yeterli geliyor. Alacak kişinin birazcık olsun php den anlaması kendi yararına olacaktır yarın etkinlik düzenlemek isteyebilir veya herhangi bir şeyde dışardan desteğe muhtaç kalmaz.

 

Web siteyi açık kaynak kod olarak ve domain olarak devir edeceğim dediğim gibi devir alan kişi ister script olarak satar ister devam ettirir her şeyi yapmakta özgürdür hiç bir kısıtlama koymuyorum tabi dağıtmasını asla tavsiye etmem çok güzel kazançlar getirir pasif olarak ayrıca emek sarf ederse dahada çok kazanabilir ben bir senedir başka sektöre yönelmeye çalışıyorum ve ana hatları ile iş yürümeye başladı o yüzden bu son 5 aydır pek ilgi gösteremiyorum bir yandan sıkılmışlıkta var diğer iş ile beraber olmuyor yürümüyor.

Oyunu tamamen öğreteceğim ve işi çözene kadar destek sağlayacağım. Ankaradayım burada yüz yüze de görüşebiliriz

 

Makul soruların hepsini cevaplayabilirim ama gerçekten kişinin boş yere zamanımı harcadığını hissedersem alabileceği bütçeyi kanıtlamasını talep edebilirim lütfen alınıp gücenmeyin herkesin zamanı kıymetli. Aklınıza takılan tüm soruları konu altından sorabilirsiniz vakit buldukça yanıtlayacağım, unuttuğum şeylerde olabilir aklıma geldiğinde ekleyeceğim.

Web site adresini aşağıda yazdım direkt bir e posta ve şifre belirleyerek kayıt olabilir oyuna göz gezdirebilirsiniz.

Yazılım dilini aşağıya ekliyorum.

 

SİTE DIŞI WHATSAPP

 

 

 

Yazılım + web site tüm hakları ile beraber : 125.000TL / Ciddi alıcı ile pazarlık edilebilir.

 

 

 

  • Site adresi: www.hizliogame.com
  • Sitenin aylık getirisi: 100€ / 10.000€
  • Sitenin açılış tarihi: 3 yıl 38 gün
  • DA / PA Değerleri: Organik
  • Kategori / sitenin içeriği:
  • Günlük hit sayısı: 
  • Ziyaretçi kaynağı: (%50 Google %50 Reklam)
  • Domainin yaşı: 3 yıl 38 gün 
  • Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet
  • Hosting dahil mi?: İdare ederim
  • Banlı olduğu sponsor var mı?: Bakınız.
  • Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bakınız.
  • Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
  • Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
  • Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır yok
  • Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

BUGÜN

 

28 GÜN

 

90 GÜN








SAYFAYI KOPYALADIM VE CHATGPT HESAPLAMASINI İSTEDİM BURASI SADECE PAYPAL