Merhaba arkadaşlar, önce kendimden bahsetmek istiyorum. Ben Halil 15 yaşımdan beri yazılım geliştirme ile ilgileniyorum. 19 yaşında Freelance hizmet vermeye başladıktan sonra 21 yaşında bir şirkette çalışmaya başladım. Bu şirkette çalışırken Blok Zinciri ve Kripto Paralara merak sarmam ile beraber bu alandaki ödeme sistemlerinin biraz daha geride kaldığını fark ettim ve WooCommerce için CryptoPay WooCommerce'i CodeCanyon da satışa çıkarttım. Buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. CodeCanyon üzerinde 1100'dan fazla satışa sahibim. Bu da güven bir endişeniz olmaması için yeterlidir diye düşünüyorum. Şu an Amerika merkezli BeycanPress LLC şirketim ile yine internet dünyasındaki hayatımı sürdürüyorum.

 

Şu an bu ürünü ileriye dönük şekilde tekrardan daha modüler bir şekilde tasarladım. İleriye dönük olarak WordPress üzerinde kripto para ödemeleri denince aklınıza gelen her şeye sahip olabileceğiniz bir eklenti olacak. 

 

  

 

CryptoPay nedir?

CryptoPay aslında ilk başta sadece WooCommerce için bir kripto para ödeme ağ geçidi olarak yola çıkmış EVM tabanlı ağları destekleyen bir eklentiydi. Daha sonrasında ben bu eklentinin Donation varyasyonunu, Solana, Tron ağında çalışan başka varyasyonlarını da geliştirdim. Ancak bu şekilde aynı şeyi sürekli tekrar ettiğimi fark ettim ve kolları sıvayıp yeni bir eklenti modeli üzerinde çalışmaya başladım. Bu eklenti modelini şuan CryptoPay - All in one cryptocurrency payments for WordPress adıyla sizlere tanıtıyorum. 

 

CryptoPay'in temel özellikleri

- Blok zinciri ağlarının harcadığı işlem (gas) ücreti dışında hiç bir komisyon yoktur

- Son derece modülerdir dahili olarak tüm EVM tabanlı ağları destekler. İsterseniz şu an mevcut olarak Bitcoin, Solana ve Tron ağ desteklerini satın alabilirsiniz. (Bir çok ağ desteği eklenecek)

- Tamamen kişiden kişiye çalışır yani peer to peer (p2p). Yani diğer servisler komisyon almak için iki kez işlem yaptığından işlem onay süreleri çok uzar. CryptoPay de ise onların yarı zamanıdır.

- Kişiden kişiye olmasının bir diğer artısı müşteriniz ödeme yaptığında para doğrudan size aktarılır bu da anlık nakit akışı sağlar.

- Desteklediği ağlar altındaki tüm para birimlerini yani tokenleri destekler. (Tabii tokeninin fiyatının belirli API'lerde listeleniyor olması lazım, veya özel olarak fiyat belirtiyorsunuz)

- API sayesinde WordPress üzerinde çalışan diğer eklentilerede kolayca entegrasyon yapabilirsiniz.

 

Daha detaylı inceleme için lütfen "Cryptocurrency payments for WooCommerce" linkine tıklayarak ürün tanıtım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Ayrıca WM Aracı üyelerine özel ilk 100 kişinin ve her kişinin bir kez kullanabileceği %50'lik indirim kodu: wm100;