Takip edenler bilir, AlfaContext'ten, Esyeh'e, Siyah'tan Yeşil'e, Yeşil'den Mavi'ye buralara gelene kadar çok yol kat ettik. Sürekli kendini geliştiren bir platform düşünün; gün geçtikçe üstüne katan, işte Esyeh'e hoş geldiniz.

2024'e son hafta kaldı ve biz hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çağa ayak uydurmak, hele ki arama motoru rekabetinde ne kadar zor olsa da, diğerlerinden geri kalmaya hiç niyetimiz yok. Trendleri sürekli takip ediyoruz. Birçok ürün ile hizmet veriyoruz; bunlar bazı noktalarda yetersiz kaldığını düşünebilirsiniz, fakat bu sektörde tek başımıza büyük bir mücadelemiz, başı dik bir duruşumuz ve kendi teknolojilerimiz var.

Hali hazırda sunduğumuz ürünlerin yanı sıra, 2024'e kadar kalan bu son haftada sistemi kapatmadan açık şekilde 1 hafta bakım yapacağız. Bazı kullanıcılar eski arayüzle, bazıları yenisiyle karşılaşabilir veya bazen eskisiyle, bazen yenisiyle de karşılaşabilirsiniz. Hatalar karşınıza çıkabilir, sonra kaybolabilir; neticede bu bir açık bakım süreci. Herkese keyifli günler dileriz, hoşça kalın!