Dünyanın dört bir yanındaki tüm Esyeh kullanıcılarına merhaba.
Çok sayıda güncelleme ile Türkçe Esyeh Haritalar açıldı ve yakında bir çok dil desteği, heyecan verici olacağı şimdiden kesin olan bir yapay zeka & arama motoru rekabeti çağında Haritalar servisi bizim bu yarışta elimizi güçlendirmemizi sağlıyor.
Nihayet yeni 10 Aralık geldi ve Esyeh Haritalar için final sürümü güncellemesini sizlere tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Kullanıcı görüşmelerinden ve anketlerden elde ettiğimiz çeşitli fikirlere dayanarak Esyeh Haritalara kullanıcı odaklı oynanış düzenlemeleri ve değişiklikleri yaptık.
Şu ana kadar küresel konum tespiti, lokasyon arama, uzaklaştırma ve son ana kadar yakınlaştırma mümkün olsa da kötü bir tepkisellik, kullanıcının sokakları görmesi imkansız hâle getirebiliyordu.
Bu sorunun çözülmesi ve tam olarak hayal ettiğiniz gibi Haritalar servisi için gerekli adımları atıyoruz ve bu konuda yatırımcı desteği ile kendi Streetview araçlarımız ile fotoğraflama yapmayı planlıyoruz.
Ayrıca Esyeh Haritalar dünyanın en büyükleri Google,Yandex ve Bing gibi OpenStreetMap alt yapısından destek alarak inşaa edildi. Bu size dünya standartlarında hizmet verdiğimizi gösterir.
Hadi yapılan bazı değişikliklere daha derinlemesine göz atın ve Esyeh Haritaları ziyaret edin.